Web design

Orice site conține pagina de start și de contact, de aici mai departe este în funcție de ce vrei să faci, iar eu iți pot oferi: animații de tip "slideshow" pe prima pagina sau pe care e nevoie; galerie foto, audio sau video; multiple formulare de contact sau alte tipuri de formulare (abonare newsletter); secțiune de știri sau blog cu posibilitate de comentarii din partea vizitatorilor; forum sau comunitate online; sisteme pentru descărcare de fișiere sau magazin online; multiple hărți dinamice Google cu localizare și afișare drum optim; sistem de schimbare a limbii în care este afișat site-ul automat sau manual; sisteme de monitorizare și raportare trafic; module de tip social share (facebook, twitter, google+).

{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "Article", "headline": "Web design", "datePublished": "2017-08-13", "description": "", "image": { "@type": "ImageObject", "height": "808", "width": "560", "url": "https://www.netwizard.ro/images/yootheme/home-tablet.png" }, "author": "netWizard Freelancer", "publisher": { "@type": "Organization", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.netwizard.ro/images/poza_profil_mica.jpg" }, "name": "netWizard Freelancer" }, "articleBody": "Orice site conține pagina de start și de contact, de aici mai departe este în funcție de ce vrei să faci, iar eu iți pot oferi: animații de tip slideshow pe prima pagina sau pe care e nevoie; galerie foto, audio sau video; multiple formulare de contact sau alte tipuri de formulare (abonare newsletter); secțiune de știri sau blog cu posibilitate de comentarii din partea vizitatorilor; forum sau comunitate online; sisteme pentru descărcare de fișiere sau magazin online; multiple hărți dinamice Google cu localizare și afișare drum optim; sistem de schimbare a limbii în care este afișat site-ul automat sau manual; sisteme de monitorizare și raportare trafic; module de tip social share (facebook, twitter, google+). " }

netWizard Freelancer Rating: ★★★★★ (4,9 din 5) Total votes:11 (5 reviews)

Site pentru firme care oferă servicii de diferite tipuri, care nu vând nimic online, dar care vor să-și facă cunoscute serviciile potențialilor clienți (servicii medicale, juridice, consultanță..., servicii foto-video...)

Site pentru firme care vor să vândă direct prin intermediul internetului diferite produse sau servicii, cu diferite modalități de plată.

Unele siteuri au rămas așa cum au fost făcute acum câțiva ani, iar acum nu mai sunt deloc atractive pentru vizitatori și potențialii clienți. Refacerea și actualizarea informațiilor este vitală.

Optimizarea SEO unui site este un element foarte important pentru poziționarea acestuia in rezultatele motoarelor de căutare. Un site bine optimizat aduce vizitatori și clienți.

Partea grafică a unui site este foarte importantă, mai ales dacă ceea ce oferi in site tine mult de acest aspect; nu uita că o imagine spune mai mult decât orice text.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.8&appId=528923370553574"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Gravatar
Alexandru Necula
asfgbas
zbfavad asgas

1000 Characters left