Creare logo & banner, editare imagini

"O imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte" - este foarte important ca lumea să te asimileze cu o imagine; de ce? pentru că majoritatea oamenilor rețin o imagine mult mai ușor decât orice altceva... ai reținut cum o chemă sau cum arată? Cel mai bun mod de a atrage atenția în lumea virtuală este o imagine sau un mesaj care să stârnească curiozitatea publicului tău țintă... e același lucru ca în lumea reală doar că aici este banner publicitar, siglă sau mesaj și nu o ținută sexy care atrage toate privirile. Dacă ai nevoie de un logo sau siglă, banner pentru promovare pe internet, material printat sau afișaj publicitar, îți voi prezenta câteva variante din care tu să alegi produsul final care sa aibă cel mai mare impact asupra publicului țintă. "Nu contează ce vinzi ci cum vinzi" - orice vrei să vinzi fie e ca e un produs fizic sau un serviciu degeaba îi faci o descriere demnă de nota zece la compunere dacă nu ai pus și o imagine sugestivă lângă... preferi sa vezi o femeie fardată și parfumată delicat sau umflată de somn?

{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "Article", "headline": "Creare logo & banner, editare imagini", "datePublished": "2017-08-13", "description": "", "image": { "@type": "ImageObject", "height": "808", "width": "560", "url": "https://www.netwizard.ro/images/yootheme/home-tablet.png" }, "author": "netWizard Freelancer", "publisher": { "@type": "Organization", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.netwizard.ro/images/poza_profil_mica.jpg" }, "name": "netWizard Freelancer" }, "articleBody": "O imagine spune mai mult decât o mie de cuvinte - este foarte important ca lumea să te asimileze cu o imagine; de ce? pentru că majoritatea oamenilor rețin o imagine mult mai ușor decât orice altceva... ai reținut cum o chemă sau cum arată? Cel mai bun mod de a atrage atenția în lumea virtuală este o imagine sau un mesaj care să stârnească curiozitatea publicului tău țintă... e același lucru ca în lumea reală doar că aici este banner publicitar, siglă sau mesaj și nu o ținută sexy care atrage toate privirile. Dacă ai nevoie de un logo sau siglă, banner pentru promovare pe internet, material printat sau afișaj publicitar, îți voi prezenta câteva variante din care tu să alegi produsul final care sa aibă cel mai mare impact asupra publicului țintă. Nu contează ce vinzi ci cum vinzi - orice vrei să vinzi fie e ca e un produs fizic sau un serviciu degeaba îi faci o descriere demnă de nota zece la compunere dacă nu ai pus și o imagine sugestivă lângă... preferi sa vezi o femeie fardată și parfumată delicat sau umflată de somn?" }

netWizard Freelancer Rating: ★★★★★ (4,9 din 5) Total votes:11 (5 reviews)

Site pentru firme care oferă servicii de diferite tipuri, care nu vând nimic online, dar care vor să-și facă cunoscute serviciile potențialilor clienți (servicii medicale, juridice, consultanță..., servicii foto-video...)

Site pentru firme care vor să vândă direct prin intermediul internetului diferite produse sau servicii, cu diferite modalități de plată.

Unele siteuri au rămas așa cum au fost făcute acum câțiva ani, iar acum nu mai sunt deloc atractive pentru vizitatori și potențialii clienți. Refacerea și actualizarea informațiilor este vitală.

Optimizarea SEO unui site este un element foarte important pentru poziționarea acestuia in rezultatele motoarelor de căutare. Un site bine optimizat aduce vizitatori și clienți.

Partea grafică a unui site este foarte importantă, mai ales dacă ceea ce oferi in site tine mult de acest aspect; nu uita că o imagine spune mai mult decât orice text.

Desene pentru copii...

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.8&appId=528923370553574"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));