Optimizare web SEO

Traficul unui site este generat in proporție de 80-90% de motoarele de căutare Yahoo, Bing și Google, in Romania Google conduce detașat, se estimează că peste 90% din utilizatori in folosesc, de fapt așa ai ajuns și tu aici nu ? Îți pot oferi servicii complete de optimizare a unui site, de la conținut, texte, imagini, titluri, format url până la viteza cu care o pagina este afișată, toate aceste aspecte sunt foarte importante și nici unul dintre ele nu trebuie omis. Optimizarea adresei web a unei pagini este importanta. Motoarele de căutare apreciază pozitiv paginile a căror adrese web sunt "curate", inteligibile și care nu conțin o înșiruire ca prescurtări, semne și caractere ciudate. Titlurile tuturor paginilor unui site trebuie să fie unice și reprezentative pentru fiecare pagină în parte, să conțină cuvinte cheie pentru conținutul paginii pentru ca fiecare pagina este indexata separat de motoarele de căutare. Conținutul fiecărei pagini web este foarte important pentru optimizarea întregului site, fiecare pagina trebuie să spună o poveste, fiecare pagina trebuie să fie unică în felul ei dar să se integreze perfect în site. În procesul de optimizare a unui site nu trebuie să uitam că și imaginile dintr-o pagină sunt foarte importante în acest proces. Imaginile nu sunt "văzute" de motoarele de căutare dar numele și descrierea sunt văzute.

{ "@context": "http://schema.org/", "@type": "Article", "headline": "Optimizare web SEO", "datePublished": "2017-08-13", "description": "", "image": { "@type": "ImageObject", "height": "808", "width": "560", "url": "https://www.netwizard.ro/images/yootheme/home-tablet.png" }, "author": "netWizard Freelancer", "publisher": { "@type": "Organization", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://www.netwizard.ro/images/poza_profil_mica.jpg" }, "name": "netWizard Freelancer" }, "articleBody": "Traficul unui site este generat in proporție de 80-90% de motoarele de căutare Yahoo, Bing și Google, in Romania Google conduce detașat, se estimează că peste 90% din utilizatori in folosesc, de fapt așa ai ajuns și tu aici nu ? Îți pot oferi servicii complete de optimizare a unui site, de la conținut, texte, imagini, titluri, format url până la viteza cu care o pagina este afișată, toate aceste aspecte sunt foarte importante și nici unul dintre ele nu trebuie omis. Optimizarea adresei web a unei pagini este importanta. Motoarele de căutare apreciază pozitiv paginile a căror adrese web sunt curate, inteligibile și care nu conțin o înșiruire ca prescurtări, semne și caractere ciudate. Titlurile tuturor paginilor unui site trebuie să fie unice și reprezentative pentru fiecare pagină în parte, să conțină cuvinte cheie pentru conținutul paginii pentru ca fiecare pagina este indexata separat de motoarele de căutare. Conținutul fiecărei pagini web este foarte important pentru optimizarea întregului site, fiecare pagina trebuie să spună o poveste, fiecare pagina trebuie să fie unică în felul ei dar să se integreze perfect în site. În procesul de optimizare a unui site nu trebuie să uitam că și imaginile dintr-o pagină sunt foarte importante în acest proces. Imaginile nu sunt văzute de motoarele de căutare dar numele și descrierea sunt văzute." }

netWizard Freelancer Rating: ★★★★★ (4,9 din 5) Total votes:11 (5 reviews)

Site pentru firme care oferă servicii de diferite tipuri, care nu vând nimic online, dar care vor să-și facă cunoscute serviciile potențialilor clienți (servicii medicale, juridice, consultanță..., servicii foto-video...)

Site pentru firme care vor să vândă direct prin intermediul internetului diferite produse sau servicii, cu diferite modalități de plată.

Unele siteuri au rămas așa cum au fost făcute acum câțiva ani, iar acum nu mai sunt deloc atractive pentru vizitatori și potențialii clienți. Refacerea și actualizarea informațiilor este vitală.

Optimizarea SEO unui site este un element foarte important pentru poziționarea acestuia in rezultatele motoarelor de căutare. Un site bine optimizat aduce vizitatori și clienți.

Partea grafică a unui site este foarte importantă, mai ales dacă ceea ce oferi in site tine mult de acest aspect; nu uita că o imagine spune mai mult decât orice text.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.8&appId=528923370553574"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));